Where Can I Find The Default .ty-Column Values, Which Css File

Hi

I am playing around with CSS as creating page / blog article content that is divided in columns. I read here in the forums that I could use the .ty-column2 class values but where can I find those.

Under the Custom CSS of the Theme Editor I made some adjustments myself but not quite satisfactory, too small a gap between columns and also no way to actually do content divided over three columns.

The additonal changes I made to the theme editor are

.ty-column2 {
	text-align: left;
	-moz-column-count:2;
	-moz-column-gap:1.8em;
    -moz-column-width:480px;
	-webkit-column-count:2;
	-webkit-column-gap:1.8em;
    -webkit-column-width:480px;
    -column-count:2;
    -column-gap:1.8em;
    -column-width:480px;
}

And on the page itself I us the following div

where the content goes in the first column
where the content goes in the latter column

This seems so contrary to what I have seen elsewhere on the web when it comes to div tags and columns.

.column2 {
	text-align: left;
	-moz-column-count:2;
	-moz-column-gap:1.5em;
    -moz-column-width:100px;
	-webkit-column-count:2;
	-webkit-column-gap:1.5em;
    -webkit-column-width:100px;
    -column-count:2;
    -column-gap:1.5em;
    -column-width:100px;

}

I am using Graceful theme by Cart Power by the way for reference.

You are not far away from the final look

Justs try this out https://css-tricks.com/guide-responsive-friendly-css-columns/

This is what you are going to get

30lnorq.jpg

and its also responsive

You are not far away from the final look

Justs try this out https://css-tricks.com/guide-responsive-friendly-css-columns/

This is what you are going to get

30lnorq.jpg

and its also responsive

Hi Fotis

Thanks for mentioning this website, it is a real help. I really need to implement more and better typographic elements in to the product descriptions, pages and blog articles.

While I added the following CSS code to the theme editor custom CSS panel (see below) I have not yet mastered

.article {
 -webkit-columns: 2 200px;
   -moz-columns: 2 200px;
     columns: 2 200px;
 -webkit-column-gap: 4em;
   -moz-column-gap: 4em;
     column-gap: 4em;
 -webkit-column-rule: 1px dotted #ddd;
   -moz-column-rule: 1px dotted #ddd;
     column-rule: 1px dotted #ddd;
 -moz-column-fill: auto;
    column-fill: auto;
 height: 350px;

}

@media (min-height: 400px) {
article {
-webkit-columns: 2 350px;
-moz-columns: 2 350px;
columns: 2 350px;
}
}

How I can determine when what portion of the paragraph is show in either the left (first) or right (latter) column. I guess it is the column height selector but I am not so sure

The html for instance

EFSA In 2012 is er een Europese wet ingegaan over gezondheidsclaims bij voedingssupplementen en voedingsproducten. Hierdoor zijn alleen nog maar goedgekeurde beweringen over de gezondheidsvoordelen toegestaan bij de verkoop van deze (levens)middelen.

De EFSA (European Food and Safety Authority)

is de regulerende instantie en keurt specifieke claims goed of juist af. Het aantal goedgekeurde gezondheidsclaims zijn zeer minimaal in het zeer brede aanbod van alle voedingssupplementen. Vooral voor vitaminen en mineralen zij er veel claims goedgekeurd. Gezondheidsclaims voor andere stoffen zoals bijvoorbeeld R-Alfa Liponzuur, CoQ10 of Omega-3 vetzuren zijn niet goedgekeurd en mogen dus ook niet meer gemaakt worden.

Vrijheid van meningsuiting Via de vrijheid van meningsuiting blijft het maken van beweringen over generieke werkzame stoffen nog wel behouden. Dit mag echter geen direct verband hebben met een specifiek product, tenzij de gezondheidsclaim is goedgekeurd. Websites of blogs die geen commerciële belangen hebben bij de verkoop van voedingssupplementen mogen dus wel vrijuit schrijven en claims benoemen in hun teksten. Bij veel producten op onze website zult u vanwege onze commerciële belangen geen informatie meer vinden over wat het precies voor de gezondheid doet. Als consument bent u dus genoodzaakt om deze informatie via andere wegen te verkrijgen, een zoektocht op internet levert dan ook vaak wel de nodige informatie op.

Feitelijke informatie Naast de vrijheid van meningsuiting en het vermelden van de goedgekeurde claims is feitelijke informatie verschaffen ook nog toegestaan. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan tekststukken met de volgende strekking:

- Carnitine is nodig voor de transport van vetzuren vanuit het cytosol naar de mitochondriën for beta-oxidatie.

- Glucosamine is een structureel component van verschillende glycosaminoglycanen, anders dan chondroïtine sulfaat, wat een belangrijk structureel component van gewrichtskraakbeen is en gedeeltelijk verantwoordelijk is voor de weerstand tegen compressie.

Het is belangrijk dat de feitelijke informatie klopt en het misleiden van klanten met leugens is gelukkig niet toegestaan.

Afgewezen claims zijn niet per definitie onzin. Het is niet zo dat gezondheidsclaims die worden verboden persé onjuist zijn. De enige zekerheid die bestaat is dat goedgekeurde claims 100% wetenschappelijk zijn onderbouwd. Het ontwikkelen van wetenschappelijk bewijs kost tijd. Naar de werking van foliumzuur voor het ongeboren kind is bijvoorbeeld decennia lang onderzoek gedaan.

Met deze wet is de tussentijdse productinformatie, die bijvoorbeeld uit studies blijken, over een mogelijke werking verboden. De Europese Commissie wil 100% bewezen claims. Effecten van voeding zijn veel subtieler dan bij bijvoorbeeld geneesmiddelen maar dezelfde farmaceutische toetsingstandaarden worden hierbij toegepast. Men vergeet echter dat de effecten van voeding op onze gezondheid moeilijker meetbaar zijn dan die van geneesmiddelen.

Persoonlijk advies Het inwinnen van persoonlijk advies bij uw therapeut of gezondheidswinkel is het nu des te belangrijker geworden.

Bron: NPN (Natuur- & gezondheidsProducten Nederland) persbericht van 16 mei 2012

Look at the enclosed screenshot of the page preview below

[attachment=11579:2columns-sample.jpg]

2columns-sample.jpg