Theme Editor - Cannot Enable Less

Hi,



I'm trying to switch back to LESS to be able to use the Theme editor (not sure what I did to stop using it), however I get an error: “Error Error occurred”. It doesn't give much more in terms of information.



Anyone have any idea what it can be, and what I need to do to switch back to LESS?





Thanks

Erz

[quote name='kufez' timestamp='1401515142' post='184730']

Hi,



I'm trying to switch back to LESS to be able to use the Theme editor (not sure what I did to stop using it), however I get an error: “Error Error occurred”. It doesn't give much more in terms of information.



Anyone have any idea what it can be, and what I need to do to switch back to LESS?





Thanks

Erz

[/quote]



Try to add the following string of code to the config.php file:



if (!defined('DEVELOPMENT')) define('DEVELOPMENT', true);




In this case full error message should be displayed to you.

Did you ever get this fixed? Have the same issue, and adding the above text to config didn't help me.

[quote name='Onkel_Sid' timestamp='1431166241' post='213838']

Did you ever get this fixed? Have the same issue, and adding the above text to config didn't help me.

[/quote]



Try to replace:



error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 0);




with



error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);
define('DEVELOPMENT', true);




in the config.local.php file

Exactly how or where are theese error messages? In the admin i only get the usual pink little popup with a simple error message, and in Logs in admin there are no error-messages.

[quote name='Onkel_Sid' timestamp='1431338129' post='213930']

Exactly how or where are theese error messages? In the admin i only get the usual pink little popup with a simple error message, and in Logs in admin there are no error-messages.

[/quote]



Looks like I misunderstood you. Where and when do you get the error message?

In the theme editor i am stuck with this menu (See image). I cant get to the other menus in the dropdown. All its showing is styles. When i try to click the Activate Less button i get a message taht says: Error. Something went wrong.



At least you are still able to enter the theme editor. I cannot for one of my stores. Could this proposed fix help this out as well ?

I noticed that my issue had to do with some upgrade bug in version V4.2.3 which by the way is now fixed. Thank you.

[quote name='Onkel_Sid' timestamp='1431340756' post='213937']

In the theme editor i am stuck with this menu (See image). I cant get to the other menus in the dropdown. All its showing is styles. When i try to click the Activate Less button i get a message taht says: Error. Something went wrong.





[/quote]



We have not faced such issue earlier and I cannot say you anything without detailed examination on the server. If you are interested, feel free to contact us