GoDaDDy Seal not showing

I'm not a coder really, but I copied the seal code from godaddy as they provided. I tried to add a block with an html code, but every time I paste the the code, it doesn't show at all or it just shows what I pasted!



Here is the code I got from GoDaddy:







I just replaced the seal id here with xxxxxx, but in the html of course I paste it as I copy it.

Wow… is my question that hard?!!

[url=“{literal} | Smarty”]Search Results for "docsv2" | Smarty

I appreciate it. You're the one who always solve my problems. But can you please write me the code according to what I provided? I'm really not an expert at all and I don't know what goes where, which one of them apply on my case, and if there is anything in the code that needs to be replaced for a root directory, domain name…etc



I'd really appreciate it.



Thanks in advance

Just place your script within the {literal} tag.



{literal}

[color=#282828][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][/font][/color]

{/literal}



You can always just place your script in the meta.tpl file

[quote name='Triplets' timestamp='1349703655' post='146614']



Just place your script within the {literal} tag.



{literal}

[color=#282828][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][/font][/color]

{/literal}



You can always just place your script in the meta.tpl file

[/quote]





Hi Triplets,



I copied and pasted what you wrote exactly (Just adjusted the code), and instead, it now shows “[color=#000000][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2]{literal}{/literal}[/size][/font][/color]” in the paragraph!



Let me clarify what happens more:



I created an HTML block called Seal. I open it, it shows the paragraph section, so I click on HTML button and I paste the seal. When I click update it shows me the paragraph section again but blank. I click on the html section to check what's there and it's also blank!! and when I go to the customer view to check the page, there is nothing there!



Now when I tried to do the code you gave me up, and I click update, all I got was “{literal} {/literal}” but between them is also blank! and when you check the customer end, it show “{literal} {/literal}” as a text in the footer.



As I mentioned, I'm very limited in coding and understanding what going on, so I don't even know what you meant by placing my script in the meta.tpl file, nor do I know how to that.



Can you please help?



Thanks

Solved my friend. I tried this and it worked.








but thanks a lot anyway ;)