frontend log out not work

in frontend and backend after login the logout function not work , for me the unique isue is clean cookies.

tested with 2 domain and 2 diferent install of beta2.0.1



chmod problem ?

Hi,

I have the same problem with Cs-cart 2.0 beta… :frowning:

resolved for me in the the new realease 2.0 beta 2

Hi,



I have already come across messages informing us about such a problem, but I cannot reproduce it myself.

Could you please provide me with an example? Please give me a link where you faced this problem.



Thank you.

I have the same problem, could not log out neither in backend nor in frontend. But the next morning I was logged out.



I wanted to try to use the function “Clean up cache”, but I could not find it.



Could this have has something to do that I have a fixed IP for surfing, which is disconnected and reconnected once a day in the night?

Hello Miss Marple,


[quote name=‘Miss Marple’]

I wanted to try to use the function “Clean up cache”, but I could not find it.

[/QUOTE]



You can clean up the cache by adding “&cc” (at the end of the line) in the address bar.


[quote name=‘Miss Marple’]

Could this have has something to do that I have a fixed IP for surfing, which is disconnected and reconnected once a day in the night?

[/QUOTE]



It does not depend on IP address and it does not matter if it is fixed or not. The problem with signing out is related to sessions and we will certainly fix it some time soon.

[quote name=‘isergi’]Hello Miss Marple,



You can clean up the cache by adding “&cc” (at the end of the line) in the address bar.



It does not depend on IP address and it does not matter if it is fixed or not. The problem with signing out is related to sessions and we will certainly fix it some time soon.[/quote]



Thanks for the input!

[quote name=‘Miss Marple’]Thanks for the input![/QUOTE]



You are always welcome! :wink:

I also meet this problem with cs 2.0 beta3. And this make me solve it:

In controllers/common/auth.php, after line around 209; add ```php unset($auth[‘user_id’]); ```

Hope this can help you.

Best regards, Neo

Thank you, Hoand! I added this line to line 210. This did the trick.

But to be honest I’m not very interested in working with 2.0, because I did so many changes to 1.3.5 and still have to…:frowning:



CS-Cart support knows about this problem and promised to fix it in the next release. It seems to appear if you have “register_globals” switched on on your server.