Blank Page After Registration Or Profile Updates

Hi!



I noticed a problem after upgrading to 4.2.1. When someone tries to add a profile or update their profile, when the form is submitted, they are taken to a blank page. The URL is just the default store address. When the page is refreshed, a “post data” warning comes up. The changes do take effect in the profile (a new profile is registered, or any profile changes made do take effect). People are getting confused by this blank page.



Does anyone else have this issue? Any suggestions of what might fix this?





I also added Searchanise around the same time, so maybe it's related to that add-on. I did try disabling the add-on and it doesn't fix the problem for me.



Thanks in advance!

Report this bug to bugtracker

http://forum.cs-cart.com/tracker/project-1-cs-cart/

Open the config.php file and replace



//define('DEVELOPMENT', true);




with



define('DEVELOPMENT', true);




Then try again. Error message should be displayed to you.

I'm such a moron! I was playing with some of the code in the previous version of CS-Cart. I was trying to make it so when someone registers that their password does not get sent to confirm their account.



In the profiles_info.tpl file I removed the command

{if $send_password || $settings.General.quick_registration == “Y”}

{if $password}



I forgot to change it back to the original code and 4.2.1 didn't like it, obviously. I simply copied the original file back and everything works great.



Thanks for your help!