Jump to content

ishanflipcode's Content

There have been 4 items by ishanflipcode (Search limited from 27-Sep 19)


Sort by                Order  

#254990 Images Not Showing In Frond-End/admin Side But Its In The Database

Posted by ishanflipcode on 15 July 2016 - 09:22 AM in General Questions

I looks like the detailed image files are missing on the server. Please contact us via Customer Help Desk and provide temporary access to your server by clicking on the Add record  link on the Access information page of your Help Desk account so that we could check this.

Yes its missing. But on local it works perfectly.

 

I have changed images folder permissions to 777 as well.




#254989 Images Not Showing In Frond-End/admin Side But Its In The Database

Posted by ishanflipcode on 15 July 2016 - 09:15 AM in General Questions

At first, try to correct permissions on the images and var directories on your server.

 

I have checked permissions of both directory.

 

It's already have the correct permissions.




#254961 Images Not Showing In Frond-End/admin Side But Its In The Database

Posted by ishanflipcode on 15 July 2016 - 04:56 AM in General Questions

Please check the following:

 

1. Open one of the products affected by this issue in the admin panel

2. Click on the image thumbnail to see the detailed image

 

Let us know if the image is loading correctly

No images are not loading correctly in admin side as well,

 

It shows broken image like as in front-end(in screenshot).




#254857 Images Not Showing In Frond-End/admin Side But Its In The Database

Posted by ishanflipcode on 14 July 2016 - 09:14 AM in General Questions

I'm unable to view any of my products' images though all the images in the database.
Some images are showed in category page like this in below image:

 

Screenshot from 2016-07-14 14-26-12.png

 

Screenshot from 2016-07-14 14-26-38.png

 

But when we go into products page there is no images like this:

 

Screenshot from 2016-07-14 14-26-27.png

 

So I think there is images problem. I don't know what's causing this please help me guys.

 

I tried changing images directory permissions. But still couldn't fix it.

 

I'm inserting using manual script of php so i've successfully add the products in database also in both images tables cscart_images and cscart_images_links. Is there anything else i need to know? All products comes fine but its images are unable to show.

 

So guys please help me.