Jump to content

markhedley's Content

There have been 129 items by markhedley (Search limited from 21-Nov 18)



Sort by                Order  

#268636 Service Unavailable ?

Posted by markhedley on 17 January 2017 - 12:52 PM in Issues & Troubleshooting

Host simply kicked me out of shared hosting, thats how I learned I need VPS..

 

Shared Hosting == VPS generally :-) You are sharing space on a physical system with other Virtual Private Servers so essentially the same thing Darius :-)




#268559 Service Unavailable ?

Posted by markhedley on 17 January 2017 - 12:45 AM in Issues & Troubleshooting

Well markhedley, a warning like "CS-Cart is not suitable for shared hosts" would have been nice.

It might have prevented me experiencing intermittent 'mess ups' over the last 4 years.

Research :) dont blame all to the Software. 




#268467 Share Shipping Method Between Storefronts

Posted by markhedley on 16 January 2017 - 02:18 AM in Developers' Corner

Yep - I will do that tonight and see what happens after that.

Should be all ok, I'm not so sure when they added that feature as I'm new to CS Cart as well but I guess will be fine after updated your core :)




#268466 Promotion Being Applied To Already Discounted Items

Posted by markhedley on 16 January 2017 - 02:15 AM in General Questions

Set the conditions of the products which can use the coupon then there shouldn't be an issue unless i'm missing something here?

 

Just add a condition to say the Categories NOT IN 'your discounted category'. Do you mean there is a bug where other promotion is active it will override the other conditions? If so report it as a bug :-)




#268465 Access A Small Orange Server W/o Dns

Posted by markhedley on 16 January 2017 - 02:12 AM in Web Hosting

Tony, Mark,  thank you for  your precise answers, and continuing to make these forums relevant ;)

 

I accessed my data , got what I needed and have decided to try to Dev locally like I did in the old days,

 

Have installed Xampp on a test machine (Win 10 64 New install) and all was well with a fresh install of 4.2.4 , but my main 

 

office computer    ( This is where I actually want my Dev Server)  wont have it........ and I would like to know how to Troubleshoot

 

the (Fresh) install as I am getting no errors, ..the install bar gets 

 

just  a little past setting up stores then  just disappears, ( Why no errors?)  and nothing......i can hit install all day long and it keeps

 

doing the same  thing...I   thought it might be a port conflict with VM ware so I uninstalled that, but still no go.....

 

Sorry I didn't start a new post in the correct area, If I cant figure this quick I will do so....

 

You would be better off to set up Virtualbox on your main office system if you designate it as your 'local dev sever'. Download CentOS and setup a Linux environment. Windows is not ideally supported and will lead you to further issues down the line.




#268464 Moving To Ultimate

Posted by markhedley on 16 January 2017 - 12:50 AM in Configuration

Thanks.  But I was wondering more about bringing additional stores into the new ultimate site.  Perhaps working with the help desk is the best way to go.

 

Multistore is easy and yes, better to use the official support method for that specific help I think marglar.

 

Good luck with your migration :)




#268462 Share Shipping Method Between Storefronts

Posted by markhedley on 16 January 2017 - 12:49 AM in Developers' Corner

I can share all other objects, but shipping seems to be stuck.  Was it introduced in a specific version?  I am running 4.3.7.

 

On another test server (which is running 4.4.1), the share tab is appearing for shipping methods...  Maybe it was only recently introduced?

Can you upgrade your 4.3.7?




#268437 Recent Docs: User Guide Updates For 4.3.7 And More

Posted by markhedley on 15 January 2017 - 08:42 AM in Documentation

Please don't post the same question across a bunch of topics.  It just muddy's up the forum.

Why is there no forum managers and moderators to clean up the OT junks?




#268436 Upgrdae To Bootstrap 4

Posted by markhedley on 15 January 2017 - 08:41 AM in Upcoming features

They're too busy trying to sell modules no one needs :)




#268435 My Website Is Not Indexing On Google

Posted by markhedley on 15 January 2017 - 08:41 AM in SEO

Already used it multiple times. After 2 weeks, my homepage index came back.

As long as your content and other technical aspects are ok you'll be fine :-) 

 

Webmaster Tools is good for letting you know you've got problems before they get too big as well.




#268434 Hover To Open?

Posted by markhedley on 15 January 2017 - 08:39 AM in Store Design & Templates

I've followed these steps on 4.4.2. but it ain't working.

Anyone has an idea to get this to work on 4.4.2?

 

Thanks!

Class names have changed but the function is OK, just change the find elements to reference the class containing the content block you want to hover..

 

e.g. 

   $(this).find( "div.ty-dropdown-box__content" ).css('display', 'block');
   $(this).find( "div.ty-dropdown-box__content" ).removeClass('hidden');

ty-dropdown-box__title would be a place to start :-)




#268433 Two-factor authentication for admin.php and vendor.php logins

Posted by markhedley on 15 January 2017 - 08:35 AM in Security

Totally agree, added security should be a plus for all and not a paid extra.

Sad thing is they don't acknowledge it.




#268432 New Installation

Posted by markhedley on 15 January 2017 - 07:23 AM in Installation & Upgrade

You can use the personal messenger on this forum or Remote access section on our website

probably not a good idea to do it here since there is no SSL connection :-)




#268430 Paypal Inconsistent Ipn

Posted by markhedley on 15 January 2017 - 06:50 AM in General Questions

As per instruction indications are to add below

         }
     }
}

not end..

 

in revision file its changed not to below but to add

+         }
+     }
+ }

but what does it close then?

 

In bugtracker its said fixed in 4.5.1 CS-Cart (Development) but according to

 

http://forum.cs-cart...consistent-ipn/

 

instructions are for 44x

Some code is not the same as their example in my core installation so I'd ask in the gist page for more info.




#268427 Paypal Inconsistent Ipn

Posted by markhedley on 15 January 2017 - 06:31 AM in General Questions

My question is not about gits in general but about /app/addons/paypal/func.php

 

Original func.php does not even have 1078 lines..

 

Try to add all the new functions (all in green) to your file at the end of the func.php on your file. It should work but not 100% tested here yet myself.




#268426 Paypal Inconsistent Ipn

Posted by markhedley on 15 January 2017 - 06:29 AM in General Questions

My question is not about gits in general but about /app/addons/paypal/func.php

 

Original func.php does not even have 1078 lines..

im also unable to find that function fn_paypal_user_init




#268420 Paypal Inconsistent Ipn

Posted by markhedley on 15 January 2017 - 05:33 AM in General Questions

 

but there are at least few places with such part of code.. Does this git indicate what line to start from ?

@@ -20,23 +20,15 @@

 

This part indicates the line and deletion points.




#268419 Paypal Inconsistent Ipn

Posted by markhedley on 15 January 2017 - 05:31 AM in General Questions

e.g.

 

app/addons/paypal/controllers/common/payment_notification.post.php

-            unset($_REQUEST['dispatch']);
-            
-            $result = '';
-            $_REQUEST['cmd'] = '_notify-validate';
-            $data = array_merge(array('cmd' => '_notify-validate'), $_REQUEST);
-            //the txn_type variable absent in case of refund
-            if (isset($data['txn_type']) && in_array($data['txn_type'], array('cart', 'express_checkout', 'web_accept')) || !isset($data['txn_type'])) {
-                $order_ids = fn_pp_get_ipn_order_ids($data);
-                $mode = fn_pp_get_mode(reset($order_ids));
-                $url = ($mode == 'test') ? 'https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr' : 'https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr';
-                $result = Http::post($url, $data);
-            }

+
+            list($result, $order_ids, $data) = fn_pp_validate_ipn_payload($_REQUEST);

The - means delete. If you grab the code from this page you'll not be adding the + or - in your code. Just the code like this:

 if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
     if ($mode == 'paypal_ipn') {
         if (!empty($_REQUEST['custom'])) {

            list($result, $order_ids, $data) = fn_pp_validate_ipn_payload($_REQUEST);
 
             if ($result == 'VERIFIED') {
                 fn_define('ORDER_MANAGEMENT', true);
                 foreach($order_ids as $order_id) {
                     fn_process_paypal_ipn($order_id, $data);
                    // unlock order after processing IPN
                    fn_pp_set_orders_lock($order_id, false);
                 }
             }
         }

Makes sense?




#268418 Paypal Inconsistent Ipn

Posted by markhedley on 15 January 2017 - 05:27 AM in General Questions

Can somebody explain me these github instructions?

 

http://forum.cs-cart...consistent-ipn/

 

 

 

https://gist.github....83d18b93a87aa01

 

Cannot understand second step, to fit code below

 

} }

}

 

but there are at least few places with such part of code.. Does this git indicate what line to start from ?

the red means DELETE or REMOVE these lines, green is new changes dude.

 

Simple to follow :-)




#268417 Update: Critical Vulnerability In Phpmailer Library. Should Be Fixed Asap

Posted by markhedley on 15 January 2017 - 05:14 AM in News and Announcements

Order emails and form builder contact forms do not work after applying SP2.  My contact us form, which worked fine prior to the update, now goes to a blank white page and does not send email.  It no longer shows the "form submit text" message.  Also, when a new customer signs up, they get the blank white page after submitting their information.  Several people are also suddenly having login issues, but it seems somewhat random.  I was using php mailer prior to the update.  I have tried php mailer, sendmail and Smtp.  All have issues.  Something is definitely messed up with this update.  Any ideas?  I also submitted a support ticket.

No errors in your web server logs?




#268416 Would It Be Safe To Implement This (Nginx Latest & Php 7)

Posted by markhedley on 15 January 2017 - 04:46 AM in Configuration

 

Would it be safe to implement this?

 

 

Try it on a test server? : )




#268415 Service Unavailable ?

Posted by markhedley on 15 January 2017 - 04:37 AM in Issues & Troubleshooting

In these times most people have fast internet so geographical location of a server

is not as important as it once was.

My greatest wish is for Simtech or CS-Cart or whoever to set up their own server farm

so that compatibility issues can become a thing of the past.

It would be a hybrid of SAAS and our current situations.

Dont use shared hosts : )




#268414 Paypal In-Context Debugging

Posted by markhedley on 15 January 2017 - 04:30 AM in General Questions

Solved.




#268317 Service Unavailable ?

Posted by markhedley on 13 January 2017 - 04:44 AM in Issues & Troubleshooting

Maybe you ran out of free space on your server?

No maybe about it dude...

 

"2017-01-13 08:45:06.568 [NOTICE] [203.214.79.100:51329] [STDERR] PHP Fatal error:  Uncaught exception 'Tygh\Exceptions\DatabaseException' with message 'Disk full "

 

Says it all right there :-)




#268315 Update: Critical Vulnerability In Phpmailer Library. Should Be Fixed Asap

Posted by markhedley on 13 January 2017 - 03:14 AM in News and Announcements

[Tue Jan 10 15:56:59.458425 2017] [fcgid:warn] [pid 24653:tid 140692667926272] [client 89.67.xx.xx:53522] mod_fcgid: stderr: error:14090086:SSL routines:SSL3_GET_SERVER_CERTIFICATE:certificate verify failed in /home/admin/domains/zestudni.pl/public_html/app/lib/vendor/phpmailer/phpmailer/class.smtp.php on line 367, referer: https://www.zestudni.pl/myadmin.php?dispatch=profiles.update&user_id=45&user_type=A

Hello again, I found something like this in httpd error log.

 

 

You are using a self signed SSL certificate, or you have missed the CA Bundle for your chosen / specified SSL certificate somewhere in your configuration.

 

Solution: Add the Self signed certificate to your CA Bundle.