Jump to content

 

termalert

Member Since 14 Jan 2009
Offline Last Active Jan 09 2018 09:12 AM
*****

Topics I've Started

I Don't Have A Root Administrator Any More.

08 January 2018 - 06:30 AM

Somewhere along the line I must have deleted my root admin.

I only have 1 admin account and I get a 403 when I try to add a new admin.

CS-CART Version 4.3.9

I can live without being able to create a new admin but I am wondering what

other restrictions I may encouter.


Vanished Order With Items Going Back Into Stock.

17 December 2017 - 04:27 AM

CS-Cart Version 4.3.9

PayPal Standard.

I suspect that this is occurring when a buyer uses the back button after making a PayPal payment.

 

Buyer makes purchase and pays but Status remains at Open.

I see that payment made in my PayPal account and mark the order as Processed.

Buyer returns to place another order and pays. This time the order status is Processed

BUT the previous order completely vanishes and all  stock is made available for purchase again.

Luckily I printed the order before it vanished so I was able to locate the stock items later.

We sell single items, no sizes etc.

I have to quickly race around finding all the stock items and reducing the stock count to zero.Is this a bug in my version and if so has the problem been fixed in subsequent versions of CS-Cart ???


Cs-Cart 4.3.9 To Cs-Cart 4.5.2.sp2

24 May 2017 - 08:21 AM

What is the exact upgrade path ?

Is it 4.3.9 to 4.3.10 to.....

Asking because to relevant files are not displaying in the file

area of my Help Centre.

 

Also, is it recommended that an expert do it ?

The system doesn't appear to play nicely with non-gurus.


Admin Name Being Sent To New Users ?

25 February 2017 - 11:32 PM

I have x'd out sensitive stuff.

In settings I ticked 'Administrator must activate new user accounts'

then registered a new account.

The new account default was 'disabled'.

I made it active and left 'Notify user' ticked.

The new user received the email below ( displaying my admin name ).

 

The profile owned by "xxxxxxxxxxxx@westnet.com.au" has been newly created, you should check the details of this user (if required) and activate it by using the following link:
http: // www.xxxxxxxxxxxxx. com/mysecretadminname.php?dispatch=profiles.update&user_id=326

We hope you enjoy your visits to xxxxxxxxxx.

 
 
I thought our admin name was supposed to be kept a secret.

Service Unavailable ?

12 January 2017 - 09:37 PM

Store front is fine ( sort of ). The main page displays ( and I can navigate around all links ) but clicking on any listed product makes it fall over.

I guess because the admin end is not functioning. Go to admin and login screen shows but after logging in I get 'service unavailable'.

I haven't touched anything prior. Working fine before I went to sleep now nothing nice.

License verification problem ????

I don't have the faintest idea.