Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Buy Together more noticeable Rate Topic   - - - - -

 
  • alebargut
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 20-Oct 09
  • 50 posts

Posted 29 March 2013 - 09:06 PM #1

I wanted to have the "Buy Together" combination in the product details page more noticeable, so the end user do not need to open a tab in order to see the available combinations or just simply miss the popup windows link. So i have created this small addition to place the combinations in between the protuct details and the tabs zone.

You may see a sample on here: http://www.technopac...ual-sealer.html

This is a simple addition to buy together and it does not work by itself unless the addon buy together is installed and working.

I am sharing this so if any one is in need of something similar can use it. Feel free to style it as you wish.


Thanks

Attached Files


Alejandro Barreras

Technopack Corporation
www.technopackcorp.com
CS-Cart: V 3.0.6

 
  • iliasifestos
  • Junior Member
  • Trial users
  • Join Date: 14-May 11
  • 53 posts

Posted 01 April 2013 - 06:53 PM #2

very good and very useful!
thank you for your donation to the forum!

Thanks
Ilias

 
  • Magpie Don
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 01-Apr 09
  • 799 posts

Posted 02 April 2013 - 05:11 AM #3

I'm looking forward to trying this addon.
Thanks for sharing.

CS-Cart Ultimate ver 4.3.5


 
  • tom437
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 10-Jul 10
  • 635 posts

Posted 02 April 2013 - 11:21 PM #4

I wanted to have the "Buy Together" combination in the product details page more noticeable, so the end user do not need to open a tab in order to see the available combinations or just simply miss the popup windows link. So i have created this small addition to place the combinations in between the protuct details and the tabs zone.

You may see a sample on here: http://www.technopac...ual-sealer.html

This is a simple addition to buy together and it does not work by itself unless the addon buy together is installed and working.

I am sharing this so if any one is in need of something similar can use it. Feel free to style it as you wish.


Thanks

.
Hello,

I need a little help on setting it up, so it will display the on my website the right way?


I set it up, but nothing change
3.0.4
Hosting for less.
www.step2stephosting.com

 
  • tom437
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 10-Jul 10
  • 635 posts

Posted 02 April 2013 - 11:53 PM #5

I got it to work. Thank you for this great addon.

Tom
3.0.4
Hosting for less.
www.step2stephosting.com

 
  • miracles
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Sep 07
  • 1,533 posts

Posted 03 April 2013 - 03:50 AM #6

Thanks for the contribution dude.
CS-CART 3.0.6 GRENADE

Please vote for CDN Add-on

For SEO Article Submission, Forum Profile Links, Web 2.0 links, contact me through PM.

 
  • alebargut
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 20-Oct 09
  • 50 posts

Posted 03 April 2013 - 04:55 AM #7

Hey, You are welcome,I am starting to see some sales increase with this module already... great!!!
Alejandro Barreras

Technopack Corporation
www.technopackcorp.com
CS-Cart: V 3.0.6

 
  • Magpie Don
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 01-Apr 09
  • 799 posts

Posted 03 April 2013 - 06:29 PM #8

Alejandro,
This addon is terrific and is exactly what Buy Together needed.
I'd like to try to get this same banner format to display on the Promotions page (when 'display on Promotions' is selected for the Buy Together combination).

Have you looked at this post:
http://forum.cs-cart...__fromsearch__1
Valentin tweaked the Buy Together function so it cross-references the combinations. This way they appear on the detail page of all products that are included in the bundle.

CS-Cart Ultimate ver 4.3.5


 
  • alebargut
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 20-Oct 09
  • 50 posts

Posted 05 April 2013 - 08:45 PM #9

Hey guys:

I went ahead and added "Quick View" support to the addon. Now the buy together banners are visible from the Quick View Popup window. It can be disabled on the backend. Quick View is enabled by default.

backend_settings.PNG

I have also modified styles to make it more flexible. Style it as you wish.

Try the quick view option here: http://www.technopac...lse-sealer.html , the first and the second product in the list or try the detail view here: http://www.technopac...lse-sealer.html

Here is the share:

Attached File  buy_together_banner_2.0.zip   9.18KB   262 downloads
Alejandro Barreras

Technopack Corporation
www.technopackcorp.com
CS-Cart: V 3.0.6

 
  • Vali
  • Senior Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 10-Feb 12
  • 1,137 posts

Posted 06 April 2013 - 08:34 AM #10

For more flexibility you can try also http://forum.cs-cart...__fromsearch__1

---
Valentin
"Stay Hungry Stay Foolish" - Steve Jobs
www.hungryweb.net - CS-Cart Development Services, Custom Design & Authorized Reseller | GET A FREE QUOTE

 
  • tom437
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 10-Jul 10
  • 635 posts

Posted 06 April 2013 - 02:51 PM #11

For more flexibility you can try also http://forum.cs-cart...__fromsearch__1

---
Valentin

Will it work with the 3.04?
3.0.4
Hosting for less.
www.step2stephosting.com

 
  • alebargut
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 20-Oct 09
  • 50 posts

Posted 06 April 2013 - 04:20 PM #12

For more flexibility you can try also http://forum.cs-cart...__fromsearch__1

---
Valentin


That is great vali, just in my case i don't want to mess with core files, it makes the upgrade process a pain. If any body install this mod, may also mod the file as you suggested and indeed it will work in all directions
Alejandro Barreras

Technopack Corporation
www.technopackcorp.com
CS-Cart: V 3.0.6

 
  • alebargut
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 20-Oct 09
  • 50 posts

Posted 06 April 2013 - 04:22 PM #13

Will it work with the 3.04?


I don't see why it shouldn't !! . give it a shot...
Alejandro Barreras

Technopack Corporation
www.technopackcorp.com
CS-Cart: V 3.0.6

 

Posted 06 April 2013 - 04:35 PM #14

Will it work with the 3.04?


yes works with 3.0.4

John
John Carroll
My Webshop: Alpha Spas

 
  • Vali
  • Senior Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 10-Feb 12
  • 1,137 posts

Posted 22 April 2013 - 10:14 AM #15

^_^ great
"Stay Hungry Stay Foolish" - Steve Jobs
www.hungryweb.net - CS-Cart Development Services, Custom Design & Authorized Reseller | GET A FREE QUOTE

 
  • Magpie Don
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 01-Apr 09
  • 799 posts

Posted 03 June 2013 - 05:59 PM #16

I'm having two issues with Product Combinations / Buy Together. I don't know if it's related to the Buy Together Banner Addon, or if it's a problem with CS-Cart's original addon (I never used the original addon until alebargut's great addon came along).
1. When options are required, the SPECIFY OPTIONS link appears, but if required options are not selected, no notification pops up to indicate why the BUY THIS COMBO button failed to add the combination to the cart.
2. When using a type "Text" option, the text entered into the form fails to be displayed in the Cart's Buy Together detail popup.

The combination's options DO appear correctly in the order, and ARE printed on the packing slip & invoice.

CS-Cart Ultimate ver 4.3.5


 
  • katoikidio
  • Member
  • Trial users
  • Join Date: 27-Dec 12
  • 45 posts

Posted 25 August 2013 - 08:35 AM #17

Hey, thanks for the great addon. I would really appreciate your help here as i can't seem to be able to display the Bundle under the product image as you do here in Available Bundles http://www.technopac...ml#.Uhm0obz5bLA

I installed correctly v2. I setup a new bundle with two products (a shampoo and a calm http://www.eshopkato...-63x195x41.html). In Tabs i checked display as a popup window.

The result is as you see it, the customer can see the bundle after he hit's on Combinations (ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ). Can you please help me sort this out?

PS. Sorry for the Greek language in my site, i don't have English version yet.

 

Posted 15 October 2013 - 04:31 AM #18

does it work with the 4.0.2 version?
CS 4.3.9

 
  • VetalM
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 26-Dec 14
  • 443 posts

Posted 12 September 2015 - 07:32 PM #19

Can not be installed on 4.3.3

 
  • JayNL
  • Member
  • Members
  • Join Date: 29-Feb 16
  • 21 posts

Posted 12 April 2016 - 08:52 AM #20

installed it but it doesnt seem to do anything

Running 4.3.5